Forside

Andrea Bocelli
i Toscana!

26. JULI – 31. JULI 2023

// NOEN FÅ PLASSER IGJEN //

Image is not available
Slide 1
EN HELT UNIK OPPLEVELSE

Tenk å få oppleve en av verdens fremste tenorer på en utendørs scene i hans hjemby Lajatico i Toscana. Vakkert landskap av sypresser og grønne marker omgir sceneområdet. Når mørket senker seg og solen går ned starter forestillingen og man kan nesten høre en knappenål falle. Forventningene er store og Andrea Bocelli kommer på scenen og leverer et fullspekket program sammen med sine musikervenner, orkester og kor. Hvert år velger han nye gjesteartister og programmet er hemmelig.

Ideen til forestillingen fikk Andrea Bocelli for mange år siden. Han startet i det små da han ønsket å samle musikervenner til en forestilling som en hyllest til sin hjemby. Og det har han virkelig fått til. I dag kommer det mennesker fra hele verden til denne store begivenheten hvert år.

– Dette er en unik opplevelse og kanskje noe man gjør bare en gang i livet –

Høydepunkter
høydepunkter

På denne turen får du noe av det beste Italia har å by på

FIRENZE, LUCCA & PISA

Vi kan tilby et innholdsrikt program med bla. besøk til «renessansens vugge» Firenze, vakre Lucca som var komponisten Giacomo Puccinis fødeby og vi skal se det skjeve tårnet i Pisa.

Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - Firenze - med Bocellitur.no
VINGÅRD

Vi har også lagt opp til en påmeldingstur til en vingård hvor vi skal spise deilig lunsj og smake gode viner.

Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - Lucca - med Bocellitur.no
Andrea Bocelli

Forestillingen til Andrea Bocelli har hvert år et nytt tema og med varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Alt er hemmelig til før konserten.
Arrangør tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - med Bocellitur.no
Block
Vakker musikk i vakre omgivelser…
Høydepunkter
PRAKTISK Informasjon

Det er ca 500 meter å gå i litt motbakke fra bussen til konsertområdet. Vi anbefaler gode sko og sommerlige klær. Turen er ikke tilrettelagt for personer med bevegelseshemninger.

BILLETTER

Vi har nummererte billetter (Poltroncina) i Teatro del SIlenzio. På vedlagte kart ser du oversikt over de plassene vi har.

Berlin del 2
PROGRAM

F=Frokost, L=Lunsj, M=Middag

ONSDAG 26. JULI (L/M)

Kl. 09.25 Avreise med SAS fra Oslo (direkte)
Kl. 12.15 Ankomst Pisa

Fra flyplassen i Pisa tar det ca 1 time til hotell Cappugi som ligger utenfor byen Pistoia og er hovedstad i Toscana, og kun 30 km fra Firenze. Middelalderbyen Pistoia har mange koselige barer og restauranter, og de trange smugene er brostensbelagte. Hotellet har vi valgt da det ligger sentralt i forhold til konserten og andre utflukter vi har i programmet. Vi spiser lunsj ved ankomst hotellet og sjekker inn. Felles middag på kvelden.

TORSDAG 27. JULI – ANDREA BOCELLI I LAJATICO (F/L)

Formiddagen til fri disposisjon før vi spiser felles lunsj på hotellet. Kl 17.00 går ferden med buss fra hotellet til konserten med Andrea Bocelli i Lajatico. Det tar ca 1,5 time. Alle får med seg en matpakke med mat og drikke til konserten som er inkludert. Vi reiser i god tid for å kunne kjenne på atmosfæren og innta våre plasser. Lajatico er en liten landsby hvor man ellers iåret lever rolig og levebrødet er for det meste produksjon av olivenolje og vin. Familien til Andrea Bocelli driver idag en vingård der og byen har ca 2000 innbyggere. Men denne ene dagen i året kommer det mange tusen mennesker som vil se forestillingen.

Vi skal kjøre gjennom landsbyen og parkerer et lite stykke unna den utendørs scenen hvor Bocelli skal synge. Kulissene er Toscanas vakre landskap i fine farger. Sypresser og oliventrær side om side og solen er på vei ned når forestillingen starter. Mørket senker seg over scenen og det er helt stille. Da starter det hele. – Og vi gleder oss. Det er satt opp storskjermer på hver side av scenen. Husk det er et stykke å gå i oppoverbakke fra bussen til sceneområdet. Vi anbefaler gode sko og sommerlige klær. Ta med en ryggsekk og putt gjerne en jakke i den da det kan bli kjølig utover kvelden. Toaletter finnes inne på området. Forestillingen slutter ca ved midnatt. Vi er tilbake på hotellet ca klokken. 01.30.

Berlin del 2
FREDAG 28. JULI – LUCCA (F/L)

Idag skal vi besøke komponisten Giacomo Puccini’s fødeby Lucca, og vi starter med lunsj på lokal restaurant når vi kommer til byen. Puccini har skrevet kjente operaer som Madame Butterfly og La Bohème. Å vandre rundt i Lucca’s gater er som å gå i en filmkulisse. Man blir satt flere hundre år tilbake i tid. Det føles som om tiden har stått stille i Lucca. Byen har 99 kirker og flere piazza’er, og tar du en tur opp i byens høyeste tårn – Torre Guinigi – vil du kunne se byen ovenfra.

Bymuren, som er helt inntakt, er tolv meter bred og fire kilometer lang. Muren omkranser fortsatt byen. På toppen er det en vei som brukes flittig for spaserturer og sykling. Piazza dell’anfiteatro er et av torgene i Lucca som forøvrig står på UNESCO’s verdensarvliste. I dag fylles torget av mange restauranter med uteservering. Opprinnelig var stedet bygget som et romersk amfiteater en gang i det andre århundre. «Italias historiske rikdom er enorm, men få steder er den så godt bevart som her», blir det sagt om Lucca. Vår eminente guide tar oss med på en historisk vandring i byen når vi har inntatt vår lunsj. Middag på egenhånd denne kvelden. Reiseleder kan anbefale sted.

LØRDAG 29. JULI – LUNSJ PÅ VINGÅRD (F/L)
PÅMELDINGSTUR

Det er ikke uten grunn at det er skrevet så mange kokebøker om toscansk mat, og enkelheten både forbløffer og begeistrer. Vi kan nesten si at det gjenspeiler mentaliteten i Toscana: rett frem, enkelt og full av nytelse. I Toscana fremstilles noen av verdens beste viner. Den vi kjenner best er vel Chianti rødvinen som lages på San Giovese druen. Den ble tidligere kjent som den tykke flasken, innpakket i en stråkurv. I dag finnes Chiantivinen i tradisjonelle flasker og i alle prisklasser.

Vi skal besøke en lokal vingård som ligger utenfor byen Vinci hvor renessansekunstneren Leonardo Da Vinci kommer ifra. Her ligger vingårdene på rekke og rad. Vi skal få smake lokale spesialiteter fra råvarer som produseres i distriktet. Dette blir en nytelsesdag med mat og vin. Velbekomme. Middag på egenhånd denne dagen.

Berlin del 2
SØNDAG 30. JULI – HALVDAGSTUR TIL PISA (F/L/M)

Pisa ligger sentralt i vakre Toscana og er verdenskjent for Det skjeve tårnet og Piazza dei Miracoli. Her ligger det mye historie i veggene. På Piazza dei Miracoli, som er Verdensarvlistet av UNESCO, finner du flere av de største attraksjonene. Domkirken Duomo di Pisa og Battistero di San Giovanni. Domkirken, som er bygd i hvit marmor, er et flott byggverk.
Det blir tid på egenhånd og de som ønsker kan da ta alle trappetrinnene til toppen av det skjeve tårnet.
Universitetet i Pisa bidrar til å holde byen levende. Vi spiser lunsj før vi reiser tilbake til hotellet vårt

Felles middag på hotellet.

MANDAG 31. JULI – FIRENZE OG HJEMREISE (F/L)

Vi spiser frokost og sjekker ut før vi kjører til vakre Firenze. Hovedstaden i Toscana med tilnavnet «Renessansens vugge». En gang i tiden levde store kunstnere som Rafael, Michelangelo og Leonardo Da Vinci her. De skapte magi og store kunstverk. Firenzes historie er storslått. Byen var en av de rikeste i middelalderen, og anses vanligvis for å være renessansens fødested. Renessansen var en åndelig vekkelse innen kunst, kultur, litteratur, teknologi og utdannelse som skylte over Europa fra 1400-tallet til 1700-tallet. Firenze var underlagt den mektige Medici-familien flere ganger i løpet av 15 og 1600-tallet. Familien kjempet seg fra rikdom til kongelig status på imponerende vis. Her finner vi kunstskatter i museer og når vi går gatelangs.

Vi skal bli vist rundt av en dyktig lokal guide som gir oss en innføring i Firenzes historie. Det tar ca 2 timer. Duomen (katedralen) som er byens stolthet. Kronet med den største murkuppelen i verden og et renessanse-mesterverk. Uansett hvor man er i byen ser man kuppelen som ruver over alle bygninger. Pontevecchio (Gullsmedbroen) som går over elven Arno, Piazza Della Signoria, byens vakre Rådhusplass. Der står en marmorkopi av skulpturen David som er et av de mange kunstverk laget av Michelangelo. Santa Croce, fransiskanernes hovedkirke. Dette er bare noe av det vi skal få se på vår vandringstur. Vi skal også spise lunsj i Firenze. På denne turen skal vi ikke inn i museer og kirker. Ta på deg gode sko da bykjernen er bilfri og bussen står parkert litt utenfor sentrum. Deretter kjører vi direkte til flyplassen i Firenze og reiser hjem til Norge med mange gode minner i bagasjen.

Kl. 13.30 Flyavgang fra Firenze med SAS
Kl. 15.40 Ankomst København
Kl. 19.05 Avreise fra København
Kl. 20.15 Ankomst Gardermoen

Mulig for tilslutning fra København til Bergen, Stavanger, Trondheim. Tilslutningsbillett til andre byer via Oslo.

NB! Vi tar forbehold om endring i programmet og pris/-valutaendringer.

Reiseleder
Hotell

Hotel Villa Cappugi

Dette idylliske hotellet ligger i landlige omgivelser på den toskanske landsbygda, omkranset av en koselig park med trær, busker, sommerblomster og svømmebasseng. Pistoia er nærmeste by ca 3 km unna.

Hotellet har fasiliteter som svømmebasseng og utendørs bar. Aircondition på rommene og stilen er tradisjonell toskansk. Rommene har balkong, TV og utsikten er mot bassenget eller parken. Fri WIFI, varm frokostbuffet som inkluderer frisk frukt, hjemmelagde kaker, god italiensk mat inkl. kjøtt og ost. Hotellet har 2 restauranter. Her skal vi innta noen av måltidene våre. Hotellet tilbyr transport til Pistoia.

Hotel Grand Duca i Livorno - Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - med Bocellitur.no
Hotel Grand Duca i Livorno - Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - med Bocellitur.no
Slide 1

PRISER

Pris kr 19.990,- per person i dobbelt rom De Luxe med balkong
Pris kr 21.700,- per person i dobbeltrom standard som enkelt.

Prisen inkluderer følgende:

 1. Fly Oslo – Italia t/r
 2. Erfaren reiseleder fra Inhouse er med på turen og er godt kjent i området
 3. Alle flyskatter
 4. SAS: 1 kolli bagasje a 23 kilo samt 1 håndbagasje maks 8 kilo per person
 5. 5 netter på Villa Cappugi med frokost
 6. Turistskatter 2,5 euro per natt per person på hotellet
 7. Lunsj på hotellet ankomstdagen – 2 retter med drikke
 8. Middag på hotellet første kvelden – 3 retter med drikke
 9. Konsertbillett til Andrea Bocelli konserten – nummerert Poltroncina
 10. Lunsj på hotellet før konserten – 3 retter med drikke
 11. Nistepakke med til konserten som inkl. sandwhich og drikke
 12. ½ dags tur til Lucca med lunsj – 3 retter med drikke
 13. Middag siste kvelden på hotellet – 3 retter med drikke
 14. ½ dags tur til Pisa med lunsj og drikke
 15. Dagstur til Firenze – lunsj 3 retter med drikke

I tillegg kommer følgende:

 1. Reiseforsikring
 2. Mat og drikke på flyet
 3. Tips
 4. Utreise til Italia: Tilslutningsbillett til Oslo 
 5. Retur fra Italia: Tilslutningsbilletter fra København til Stavanger, Bergen; Trondheim
 6. Tilslutningsbillett via andre byer via Oslo
 1. PÅMELDINGSTUR: ½ dagstur til vingård inkludert transport t/r og lunsj med drikke kr 860,- per person (min. 25 personer)

Vi tar forbehold om endringer i flyskatter, program/-valutaendringer. Prisen er basert på minimum 35 reisende.
Husk gyldig pass!

Har du spørsmål til turen kontakt Trine Ringdal i InHouse.
Telefon: 996 28 320
E-post: trine@inhouseas.no

Hun har vært på konserten i Lajatico hvert eneste år de siste 7 årene. I tillegg kjenner hun Toscana svært godt.

Block
Meld deg på i dag
Block
Teknisk arrangør InHouse AS