Forside

Eksklusiv billettpakke til Italia og konsert med Andrea Bocelli

26. – 31. JULI 2023

// DENNE TUREN ER UTSOLGT //

Fly, transport, femstjerners hotell med bagasjeservice, lunsj ved ankomst og billetter i den beste seksjonen på Andrea Bocellis spektakulære forestilling fullspekket med musikervenner, orkester og kor.

Image is not available
Slide 1

Her har du mulighet til bo 5 netter på 5-stjerners hotell midt i hjertet av Toscana, og ha de beste billettene til Andrea Bocelli forestillingen. Det er mulighet til å melde seg på turer til Lucca, Firenze og toskansk vingård. Eller benytt muligheten til å oppleve Toscana på egenhånd, med det viktigste ivaretatt.

Slide 1
En helt unik opplevelse

Tenk å få oppleve en av verdens fremste tenorer på en utendørs scene i hans hjemby Lajatico i Toscana. Vakkert landskap av sypresser og grønne marker omgir sceneområdet. Når mørket senker seg og solen går ned, starter forestillingen og man kan nesten høre en knappenål falle. Forventningene er store når Andrea Bocelli kommer på scenen og leverer et fullspekket program sammen med sine musikervenner, orkester og kor. Hvert år velger han nye gjesteartister og programmet er hemmelig.

Ideen til forestillingen fikk Andrea Bocelli for mange år siden. Han startet i det små da han ønsket å samle musikervenner til en forestilling som en hyllest til sin hjemby. I dag kommer det mennesker fra hele verden til denne store spektakulære begivenheten hvert år.

– Dette er en noe man bør oppleve en gang i livet –
Høydepunkter
forestillingen

TORSDAG 27. JULI
Praktisk informasjon, om billetter og forestillingen.

PRAKTISK Informasjon

Det er ca 500 meter å gå i litt motbakke fra bussen til konsertområdet. Vi anbefaler gode sko og sommerlige klær. Turen er ikke tilrettelagt for personer med bevegelseshemninger.

BILLETTER

Vi har nummererte og veldig bra billetter (Poltronissima) i Teatro del Silenzio. På vedlagte kart ser du oversikt over de plassene vi har.

Andrea Bocelli i Toscana, Italia 2020 - Firenze - med Bocellitur.no
Andrea Bocelli

Forestillingen til Andrea Bocelli har hvert år et nytt tema og med varierende innhold. Det har vært både operaforestilling og konsert. Alt er hemmelig til rett før konserten.

Arrangør tar forbehold om endringer, da vi ikke er ansvarlig for det musikalske innholdet.

Block
Bestill din eksklusive billettpakke her
Footer

Teknisk arrangør InHouse AS:

InHouse AS, Solbergveien 42, 3232 Sandefjord
T: +47 41 33 30 20 / E: post@inhouseas.no